Weather by Freemeteo.com

ΚΡΙΟΣ - WEBSITE X5 UNREGISTERED VERSION - live astranik

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

ΚΡΙΟΣ

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

ΚΡΙΟΣ


                                      ΚΡΙΟΣ ΑΠΟ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΩΣ ΤΗΣ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016


Ο Κρόνος έγινε ανάδρομος στης 26/03 και θα είναι ανάδρομος έως και της 13/08

Ο Ποσειδώνας έγινε ανάδρομος στης 14/06 και θα είναι ανάδρομος έως και της 20/11===================================================================================================


ΤΣΑΚΡΑΣ

Συμβουλευτικό ερμηνευτικό για το μήνα αυτό πώς επηρεάζεται η ενέργεια σας σε ότι αφορά τα Τσάκρας σας βάσει διελεύσεων.

Αυτό τον μήνα θα επηρεαστείτε άμεσα από το τσάκρας του λαιμού στο οποίο ο Ποσειδώνας συγκυβερνά μαζί με τον Ερμή, δημιουργώντας έτσι την δυνατότητα στο να εκφράζετε τις απόψεις σας, ενώ παράλληλα θα έχετε και την ανάλογη ευελιξία, ώστε αυτά που ακούτε να τα εκμεταλλεύεστε δημιουργικά για την δική σας μελλοντική πορεία.
Φυσικά από την άλλη καλό θα ήταν να είστε κατά κάποιο τρόπο προσεκτικοί λόγω και της επιρροής του Ποσειδώνα στον χάρτη σας αυτό το διάστημα, γιατί ευνοεί μόνο όσους ασχολούνται με την μουσική, με το τραγούδι, με την ζωγραφική, με την ποίηση και την συγγραφή. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση πολύ πιθανόν να σας δημιουργήσει πλασματικές καταστάσεις.
Οι ψυχικές σας ικανότητες και η συμπάθεια σας τώρα θα εφαρμόζονται καλύτερα σε μια κατάσταση ομάδας, όπου θα μπορείτε να θεραπεύσετε είτε ο ένας τον άλλο ή να θεραπεύσετε άλλα πρόσωπα δουλεύοντας μαζί, ή ίσως να θεραπεύσετε τον πλανήτη με μια ομάδα διαλογισμών.

==================================================================================

18 του Ιούλη 2016 (17 του Ιούλη του 2016 στο 19 του Ιουλίου, 2016)
 
Ο Ήλιος κάνει εξάγωνο με τον Άρη. Αυτές τις μέρες η ζωτικότητα και το θάρρος σας θα είναι ισχυρά, και θα είστε πρόθυμοι να ανταποκριθείτε στις όποιες προκλήσεις.
Τώρα θα μπορείτε να ολοκληρώσετε σε μεγάλο βαθμό το έργο σας, ειδικά αν περιλαμβάνει και σωματική προσπάθεια.
Αν οι δραστηριότητες σας έχουν σχέση με τον αθλητισμό, θα είστε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί και δυναμικοί τώρα. Η αυτοπεποίθηση σας θα είναι υψηλή.
 
18 του Ιούλη 2016 (17 του Ιούλη του 2016 στο 19 του Ιουλίου, 2016)
 
Η Αφροδίτη κάνει εξάγωνο με τον Τρανσνεπτούνιαν Κρόνο. Αυτή είναι μια χρονική περίοδος, κατά την διάρκεια της οποίας θα προωθήσετε τα δικά σας συμφέροντα, στα οποία θα είστε ιδιαίτερα ενεργητικοί.
Επίσης θα δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στις ανησυχίες και τις ανάγκες των άλλων ανθρώπων, και θα είστε ιδιαίτερα πρόθυμοι να κάνετε κάτι το οποίο θα εξυπηρετεί άλλους, ίσως και μια ομάδα που θα είναι συνδεδεμένοι με σας.
Οι συνεργασίες με άλλους για κάποιον ιδεαλιστικό σκοπό, θα είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικές τώρα.
 
18 του Ιούλη 2016 (18 του Ιούλη 2016 έως 19 του Ιουλίου, 2016)
 
Ο Ερμής κάνει σύνοδο με τον Αστεροειδή Δήμητρα. Ο προσωπικό σας μαγνητισμός τώρα θα είναι ισχυρός και θα προσελκύει την εκτίμηση, την αγάπη και την προσοχή των άλλων αυτό το διάστημα. Τα αισθήματα αγάπης, αλλά και η επιθυμία για την ομορφιά, θα είναι ισχυρές. Μπορεί να ομορφύνετε το περιβάλλον σας, και να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην εμφάνιση σας. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας ή να κάνετε κάτι διασκεδαστικό για εσάς.
 
22 Ιουλίου 2016 (21 Ιουλίου του 2016 στο 23 του Ιουλίου 2016)
 
Ο Ερμής κάνει τρίγωνο με τον Ερμή. Αυτές τις μέρες οι συζητήσεις και τα σχέδια διανομής ιδεών με τους άλλους, θα είναι πολύ γόνιμες τώρα.
Θα καταλαβαίνετε τι σας λένε οι άλλοι, αλλά και εσείς με την σειρά σας θα γίνεστε πολύ κατανοητοί στους άλλους.
Αυτή είναι μια ευνοϊκή χρονική στιγμή για να περάσετε το μήνυμα σας στους όλους τους άλλους, μέσω της γραφής, της ομιλίας, ή μέσω της διαφήμισης.
 
22 Ιουλίου 2016 (21 Ιουλίου του 2016 στο 23 του Ιουλίου 2016)
 
Η Αφροδίτη κάνει εξάγωνο με τον Αστεροειδή Αθηνά. Αυτό το διάστημα θα είστε ευσυγκίνητοι και ο συναισθηματικός σας κόσμος θα πάλλεται με το παραμικρό, αλλά ειδικά με κάποιους ανθρώπους, με κάποιους τόπους, ή ακόμα και να προκαλέσετε μια ισχυρή σύνδεση με το παρελθόν (όπως με την μητέρα της ψυχή σας, την πόλη σας, κλπ).
Επίσης μπορεί να δείξετε περισσότερο ενδιαφέρον και πάθος ανταποκρινόμενοι ενστικτωδώς και συναισθηματικά σε ότι συμβαίνει σε σας αυτή την περίοδο.
Επίσης, θα ενεργοποιείστε και θα ενισχύετε με μεγάλη προθυμία, την οποιαδήποτε συμμετοχή σε έργα, που ωφελούν τα παιδιά, την οικογένεια σας, ή το σπίτι.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΜΕΣΩ | ΤΣΑΚΡΑΣ | ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ | ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ | ΠΑΤΑ ΕΔΩ | ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΚΡΟΑΤΩΝ | Γενικός χάρτης του δικτυακού τόπου
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού