Weather by Freemeteo.com

ΣΚΟΡΠΙΟΣ - WEBSITE X5 UNREGISTERED VERSION - live astranik

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

             ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΑΠΟ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΩΣ ΤΗΣ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

Ο Κρόνος έγινε ανάδρομος στης 26/03 και θα είναι ανάδρομος έως και της 13/08

Ο Ποσειδώνας έγινε ανάδρομος στης 14/06 και θα είναι ανάδρομος έως και της 20/11============================================================================================================================


ΤΣΑΚΡΑΣ

Συμβουλευτικό ερμηνευτικό για το μήνα αυτό πώς επηρεάζεται η ενέργεια σας σε ότι αφορά τα Τσάκρας σας βάσει διελεύσεων. 

Αυτό τον μήνα θα επηρεαστείτε άμεσα από το τσάκρας του ηλιακού σας πλέγματος, του οποίου συγκυβερνήτης είναι ο Άρης μαζί με τον Ήλιο και όπως καταλαβαίνετε η ζωτικότητα σας τώρα θα είναι ιδιαίτερη, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να καταναλώνετε τις μεγάλες ποσότητες ενεργείας που θα έχετε για εποικοδομητικούς σκοπούς και μόνο.
Όλο αυτό το διάστημα οι πιθανότητες να κάνετε αρκετά συχνά αστρικά ταξίδια είναι μεγάλες και μάλιστα πολλές φορές αυτό θα το ερμηνεύετε ότι είχατε ταραχώδη όνειρα και ανήσυχα.
Αν καταφέρετε να συγκρατείτε τι ζήσατε στα όνειρα στον ύπνο σας, ίσως οδηγηθείτε σε κάποιες πρόσφατες προηγούμενες ζωές σας.
Επιπλέον είναι πολύ πιθανόν να στραφείτε απέναντι σε μια εργασία, σε ένα ίδρυμα ή να υποχωρήσετε, βοηθώντας τους φτωχούς και τα άτομα τα οποία μειονεκτούν απέναντι στους άλλους, ή ακόμα και στην δημιουργική εργασία, όπως είναι η τέχνη, η μουσική ή ο χορός.

============================================================================================================================

22 Ιουλίου 2016 (22 Ιουλίου 2016 έως 23 του Ιουλίου 2016)
 
Ο Ερμής κάνει τρίγωνο με την Αφροδίτη. Αυτές τις μέρες θα είστε πολύ συμπαθείς στους άλλους με πολύ καλές προοπτικές για κάθε συνεταιρισμό, και θα ενδιαφέρεστε περισσότερο για τις ομοιότητες παρά τις διαφορές ανάμεσα σε εσάς και τους άλλους.
Αυτή είναι μια πολύ καλή χρονική στιγμή για να αφήσετε τους ανθρώπους να γνωρίσουν ότι ενδιαφέρεστε γι’ αυτούς.
Έτσι στείλετε μια κάρτα, γράψτε μια σημείωση της εκτίμησης σας ή ακόμα και ένα ερωτικό γράμμα.
Επίσης μπορεί να θέλετε να αγοράσετε κάτι όμορφο, ευχάριστο, αλλά και επιπόλαιο που απλώς σας κάνει να νιώθετε καλά.
 
19 Ιούλη 2016 (19 Ιούλη 2016 στο 20, Ιουλ 2016)
 
Ο Ερμής κάνει τετράγωνο με το Βέρντεξ. Αυτή την χρονική περίοδο θα είστε επιρρεπείς και ευερέθιστοι, με ξαφνικά ξεσπάσματα, ακόμα και με τον παραμικρό λόγο.
Επίσης θα είστε ανυπόμονοι έχοντας την τάση να βιάζεστε άσκοπα, πράγμα το οποίο μπορεί να προκαλέσει ατυχήματα ή άσχημα συναισθήματα εκ μέρους των ανθρώπων που ζουν μαζί σας ή συνεργάζονται μαζί σας.
Επίσης θα υπάρχει ένα κλίμα μάχης, αλλά στο τέλος θα στέκεστε όρθιοι πετυχαίνοντας όλα τα δικαιώματα σας, και μάλιστα πιο εύκολα από το συνήθως.
 
22 Ιουλίου 2016 (21 Ιουλίου του 2016 στο 23 του Ιουλίου 2016)
 
Ο Ήλιος κάνει τετράγωνο με τον Ήλιο. Αυτές τις μέρες θα αισθάνεστε έστω και προσωρινά μπλοκαρισμένοι. Η αντίσταση και οι προκλήσεις από τους άλλους ή από τις εξωτερικές καταστάσεις, πολύ πιθανόν να σας αναγκάσουν να προσπαθήσετε να επιβάλλετε τις επιθυμίες σας πάνω στους άλλους, αλλά οι διαφωνίες και οι τριβές είναι το μόνο πιθανό αποτέλεσμα.
Όσο για τις σχέσεις σας με τους άνδρες τώρα, μπορεί να είναι ιδιαίτερα τεταμένες.
 
20 του Ιουλίου, 2016 (19 Ιούλη 2016 έως 21 Ιουλίου, 2016)
 
Η Αφροδίτη κάνει εξάγωνο με τον Τρανσνεπτούνιαν Κρόνο. Αυτή είναι μια χρονική περίοδος, κατά την διάρκεια της οποίας θα προωθήσετε τα δικά σας συμφέροντα, στα οποία θα είστε ιδιαίτερα ενεργητικοί.
Επίσης θα δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στις ανησυχίες και τις ανάγκες των άλλων ανθρώπων, και θα είστε ιδιαίτερα πρόθυμοι να κάνετε κάτι το οποίο θα εξυπηρετεί άλλους, ίσως και μια ομάδα που θα είναι συνδεδεμένοι με σας.
Οι συνεργασίες με άλλους για κάποιον ιδεαλιστικό σκοπό, θα είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικές τώρα.
 
24 Ιουλίου, 2016 (23 Ιουλίου του 2016 στο 25 Ιουλίου 2016)
 
Ο Ήλιος κάνει τετράγωνο με τον Άρη. Η όψη αυτή σας κάνει αποφασιστικούς αφού ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε και αλλοίμονο σε όποιον προσπαθήσει να μπει εμπόδιο στον δρόμο σας.
Αυτές τις μέρες όμως χρειάζεται να είστε πολύ προσεκτικοί γιατί ο κίνδυνος να συμβεί κάποιο ατύχημα είναι πολύ μεγάλος.
Αντίθετα για όσους θέλουν να γίνει μία σύλληψη παιδιού αυτές οι μέρες είναι οι ιδανικότερες για κάτι τέτοιο αρκεί η σχέση σας να μην είναι παράνομη γιατί στην προκειμένη περίπτωση κατά πάσα πιθανότητα θα διασυρθείτε δημόσια. 
 
 
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΜΕΣΩ | ΤΣΑΚΡΑΣ | ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ | ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ | ΠΑΤΑ ΕΔΩ | ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΚΡΟΑΤΩΝ | Γενικός χάρτης του δικτυακού τόπου
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού