Weather by Freemeteo.com

ΚΑΡΚΙΝΟΣ - WEBSITE X5 UNREGISTERED VERSION - live astranik

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

                      ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΑΠΟ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΩΣ ΤΗΣ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

Ο Κρόνος έγινε ανάδρομος στης 26/03 και θα είναι ανάδρομος έως και της 13/08

Ο Ποσειδώνας έγινε ανάδρομος στης 14/06 και θα είναι ανάδρομος έως και της 20/11


============================================================================================================================


ΤΣΑΚΡΑΣ

Συμβουλευτικό ερμηνευτικό για το μήνα αυτό πώς επηρεάζεται η ενέργεια σας σε ότι αφορά τα Τσάκρας σας βάσει διελεύσεων. 

Αυτό τον μήνα θα επηρεαστείτε άμεσα από το τσάκρας της καρδιάς και μάλιστα χωρίς να φαίνεται παράξενο στην συναισθηματική επιτυχία αλλά και την θεραπεία σημαντικό ρόλο θα παίξει οτιδήποτε έχει σχέση με την ανάλογη μουσική, η οποία θα σας κάνει να βγάλετε προς τα έξω το πώς αισθάνεστε και να εκδηλώσετε τα συναισθήματα σας σε κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει με μεγάλη επιτυχία θα έλεγα.
Λόγω του ότι σχεδόν όλα τα τσάκρας σας αυτό το διάστημα θα έχουν μια κάποια σύνδεση μεταξύ τους τώρα θα μπορείτε να απολαύσετε την ασφάλεια και την ικανοποίηση από τη συνεργασία με το γήινο στοιχείο, όπως η ενίσχυση της αγγειοπλαστικής ή κηπουρικής.
Στην πραγματικότητα, αυτές οι δραστηριότητες μπορούν ακόμη και να είναι μια πνευματική άσκηση διαλογισμού για σας, όπου μπορείτε να ξεπεράσετε τα συναισθήματα σας και την αίσθηση της ενότητας με τη θεϊκή.
Θα επιθυμείτε να ακούσετε τις δονήσεις γύρω σας την ίδια στιγμή που θα επιτρέψετε στην δική σας δημιουργική αυτοέκφραση να ξεδιπλωθεί, κάτι το οποίο θα είναι πολύ υγιές για το τσάκρας του λαιμού σας.


============================================================================================================================

18 του Ιούλη 2016 (17 του Ιούλη του 2016 στο 19 του Ιουλίου, 2016)
 
Ο Ήλιος κάνει εξάγωνο με την Αφροδίτη. Αυτό το διάστημα οι σχέσεις σας θα είναι ιδιαίτερα φιλικές με μια αίσθηση στοργής θα έλεγα, πράγμα το οποίο μπορεί να σας ωφελήσει σημαντικά κοινωνικά ή μέσω μιας ευκαιρίας που θα σας προσφερθεί από έναν φίλο.
Αυτή είναι μια καλή στιγμή για πάρτι, κοινωνικές εκδηλώσεις, και άλλες ευχάριστες δραστηριότητες.
 
18 του Ιούλη 2016 (17 του Ιούλη του 2016 στο 19 του Ιουλίου, 2016)
 
Η Αφροδίτη κάνει τετράγωνο με τον Τρανσνεπτούνιαν Κούμπιντο. Αυτό το διάστημα θα είστε εξαιρετικά φιλόδοξοι, γεμάτοι αισιοδοξία και ενθουσιασμό, για τις νέες επιχειρήσεις και τα σχέδια.
Στην πραγματικότητα, μπορεί να έχετε ανόητα υπερβολική αυτοπεποίθηση και να αναλάβετε περισσότερες προκλήσεις, από ότι μπορείτε να καταφέρετε πραγματικά.
Επίσης θα είστε διατεθειμένοι να αναλάβετε κάποιους φυσικούς κινδύνους, κάποια τυχερά παιχνίδια, κάποιες κερδοσκοπίες, και να ενεργείτε με την πίστη που θα έχετε για τον εαυτό σας.
Αυτός στην πραγματικότητα, μπορεί να είναι ένας πολύ παραγωγικός χρόνος για σας, αν μπορείτε να κρατήσετε τις προσδοκίες σας μέσα σε λογικά όρια.
 
18 του Ιούλη 2016 (18 του Ιούλη 2016 έως 19 του Ιουλίου, 2016)
 
Ο Ερμής κάνει εξάγωνο με τον Ερμή. Η όψη αυτή δημιουργεί μια συνεχή επικοινωνία ανάμεσα σε σας και στους άλλους ειδικά με τα άτομα του άμεσου περιβάλλοντος σας, σε σημείο μάλιστα που ορισμένες φορές ίσως γίνεται και κουραστικοί.
Πολύ πιθανόν η ψυχική περιέργεια που θα έχετε ή μια κάποια ανησυχία να σας οδηγήσει στο να κάνετε ένα σύντομο ταξίδι ή να επισκεφθείτε κάποια άτομα προκειμένου να μάθετε κάτι.
 
18 του Ιούλη 2016 (13 Ιουλ 2016 έως τις 22 Ιουλίου 2016)
 
Ο Άρης κάνει αντίθεση με τον Χείρωνα. Αυτό το διάστημα θεωρείται κατάλληλο ώστε να αναλάβετε την πρωτοβουλία ή να ξεκινήσετε ένα έργο που έχετε υπ’ όψη σας.
Με μια λέξη μόνο δράση δηλαδή, θα είναι το θέμα σας τώρα. Εάν έχετε την τάση να είστε αναποφάσιστοι, αυτό θα επιδεινώσει την κατάσταση τώρα, με αποτέλεσμα να είστε αρκετά εριστικοί.
 
19 Ιούλη 2016 (19 Ιούλη 2016 στο 20, Ιουλ 2016)
 
Η Αφροδίτη κάνει εξάγωνο με τον Άρη. Η όψη αυτή δημιουργεί μία ρομαντική διάθεση, αλλά και μία έντονη τάση για φλερτ.
Σε γενικές γραμμές θα έχετε ζεστά αισθήματα αγάπης με όλους τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε και ειδικά με τα άτομα του αντιθέτου φύλλου.
Επίσης και οι φιλίες σας θα ενισχυθούν αυτό το διάστημα, ενώ παράλληλα θα σας δημιουργηθεί η διάθεση να κάνετε κάτι όμορφο που θα σας ανεβάσει την διάθεση ακόμα περισσότερο.
 
19 του Ιουλίου του 2016 (18, Ιούλη, 2016 στο 20, Ιουλ 2016)
 
Ο Ερμής κάνει τετράγωνο με τον Τρανσνεπτούνιαν Αδμητό. Αυτό το διάστημα θα είστε ένας ειρηνοποιός, θα κάνετε το οτιδήποτε για την αρμονία του περιβάλλοντος σας, η οποία φαίνεται να είναι πιο σημαντική από ποτέ για σας.
Θα αγαπάτε τις σχέσεις, δούναι και λαβείν της αγάπης, και την προσέλκυση ατόμων στην ζωή σας, που είναι καλή για σας αυτή την χρονική στιγμή. 
 
 
 
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΜΕΣΩ | ΤΣΑΚΡΑΣ | ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ | ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ | ΠΑΤΑ ΕΔΩ | ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΚΡΟΑΤΩΝ | Γενικός χάρτης του δικτυακού τόπου
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού