Weather by Freemeteo.com

ΤΑΥΡΟΣ - WEBSITE X5 UNREGISTERED VERSION - live astranik

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

ΤΑΥΡΟΣ

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

ΤΑΥΡΟΣ

                     ΤΑΥΡΟΣ ΑΠΟ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΩΣ ΤΗΣ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016


Ο Κρόνος έγινε ανάδρομος στης 26/03 και θα είναι ανάδρομος έως και της 13/08

Ο Ποσειδώνας έγινε ανάδρομος στης 14/06 και θα είναι ανάδρομος έως και της 20/11============================================================================================================================


ΤΣΑΚΡΑΣ

Συμβουλευτικό ερμηνευτικό για το μήνα αυτό πώς επηρεάζεται η ενέργεια σας σε ότι αφορά τα Τσάκρας σας βάσει διελεύσεων.

Αυτό τον μήνα θα επηρεαστείτε άμεσα από το δεύτερο τσάκρας, και από την Αφροδίτη η οποία αυτό το χρονικό διάστημα λειτουργεί πάρα πολύ συναισθηματικά, δημιουργώντας έντονα συναισθήματα σε ότι αφορά τις αντιδράσεις σας στους άλλους και στα συναισθήματα σας που βγάζετε έξω στον καθημερινό κόσμο.
Όπως καταλαβαίνετε μέσα από όλα αυτά τώρα μπορείτε να συντονιστείτε σε ότι έχει σχέση με την λέξη αισθάνομαι, γιατί τα συναισθήματα σας είναι ένα ζωτικό μέρος της ύπαρξης σας ειδικά τώρα.
Τα συναισθήματα σας είναι πιθανό να τα εκφράζεται στον τομέα της διασφάλισης της ασφάλειας και της άνεσης σας, καθώς και αυτή της οικογένειας σας, έτσι ώστε να εργαστείτε προς την κατεύθυνση που θα έχετε ένα σταθερό, αξιόπιστο σπίτι.
Προσοχή σε όσους κινούνται παρασκηνιακά σε ότι αφορά παράνομες σχέσεις, γιατί ο κίνδυνος της αποκάλυψης τώρα είναι αρκετά εμφανής.


==================================================================================================================
 
 
20 του Ιουλίου, 2016 (16 Ιουλίου, 2016 με 24 του Ιούλη, 2016)
 
Ο Άρης κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό. Αυτό το διάστημα θα είστε ιδιαίτερα δραστήριοι με φυσικές συγκινήσεις και έντονο ενθουσιασμό, έχουν την τάση τώρα να θέλετε να κάνετε κάτι καινούργιο, και έξω από τα συνηθισμένα.
Μπορείτε επίσης να έχετε γρήγορα αντανακλαστικά και πολύ μεγάλη ενέργεια.
Λόγω όλων των όσων ανέφερα τώρα είναι καλό να κάνετε κάποιο έντονο παιχνίδι με ρακέτες ή τένις, ή κάποια άλλα αθλήματα που κινούνται γρήγορα και είναι ανταγωνιστικά, ώστε να διοχετεύσετε ομαλά την ενέργεια σας.
Επίσης θα έχετε κάποιες αυθόρμητες παρορμήσεις ακολουθώντας μερικές από τις πιο ασυνήθιστες ή "τρελές" επιθυμίες σας, οι οποίες θα δώσουν εκπλήξεις, ως επί το πλείστον θετικές.
 
19 του Ιουλίου του 2016 (18, Ιούλη, 2016 στο 20, Ιουλ 2016)
 
Ο Ερμής κάνει εξάγωνο με το Βέρντεξ. Αυτό το διάστημα θα είστε ευσυγκίνητοι και ο συναισθηματικός σας κόσμος θα πάλλεται με το παραμικρό, αλλά ειδικά με κάποιους ανθρώπους, με κάποιους τόπους, ή ακόμα, μπορεί και να προκαλέσετε μια ισχυρή σύνδεση με το παρελθόν (όπως με την μητέρα της ψυχή σας, την πόλη σας, κλπ).
Επίσης μπορεί να δείξετε περισσότερο ενδιαφέρον και πάθος ανταποκρινόμενοι ενστικτωδώς και συναισθηματικά σε ότι συμβαίνει σε σας αυτή την περίοδο.
Επίσης, θα ενεργοποιείστε και θα ενισχύετε με μεγάλη προθυμία, την οποιαδήποτε συμμετοχή σε έργα, που ωφελούν τα παιδιά, την οικογένεια σας, ή το σπίτι.
 
20 του Ιουλίου, 2016 (16 Ιουλίου, 2016 με 24 του Ιούλη, 2016)
 
Ο Άρης κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα. Αυτό το διάστημα θα έχετε παράξενες επιθυμίες, παρορμήσεις, αλλά και συναισθήματα που θα είναι δύσκολο να περιγράψετε ή ακόμα και να καταλάβετε.
Οι συνηθισμένες καθημερινές σας ασχολίες θα σας φαίνονται μονότονες, χωρίς νόημα, ή περιέργως θα νοιώθετε ανικανοποίητοι, έτσι ώστε θα σας είναι δύσκολο να δώσετε τα ανάλογα κίνητρα στον εαυτό σας, και να επικεντρωθείτε στην εργασία σας.
Από την άλλη πλευρά, μπορεί να πάρετε ξαφνικά τα επάνω σας για κάτι που θα είναι έξω από τα συνηθισμένα, ένα ιδανικό ή ένα όνειρο, ή μια φαντασία που θα θέλετε να πραγματοποιηθεί.
 
22 Ιουλίου 2016 (21 Ιουλίου του 2016 έως τις 23 Ιουλίου, 2016)
 
Ο Ερμής κάνει τετράγωνο με τον Τρανσνεπτούνιαν Υάδες. Αυτό το διάστημα θα έχετε την τάση της κοινωνικής απόσυρσης, ακόμα και όταν βρίσκεστε με άλλους εσείς θα νοιώθετε έντονη μοναξιά.
Το αίσθημα της λύπης και της απογοήτευσης στην προσωπική σας ζωή θα είναι ιδιαίτερα έντονο τώρα.
Επίσης οι όποιες ανεπάρκειες και αδυναμίες έχουν κάποιοι φίλοι σας ή εραστές σας, θα σας είναι ιδιαίτερα ενοχλητικές, νιώθοντας ότι έχετε σχεδόν εξαντλήσει την υπομονή σας για την αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων.
Είναι μια χρονική στιγμή κατά την διάρκεια της οποίας μπορείτε να εξετάσετε αντικειμενικά, πώς είναι οι σχέσεις σας τώρα, αλλά και που σας οδηγεί τελικά.
Αν και δεν είναι μια ευχάριστη στιγμή τώρα, μπορεί να είναι μια γόνιμη περίοδο κατά την διάρκεια της οποίας, μπορεί να μάθετε περισσότερα για ότι αφορά την αγάπη αυτή που έχει πραγματικά αξία.
 
 
 
 
 
 
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΜΕΣΩ | ΤΣΑΚΡΑΣ | ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ | ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ | ΠΑΤΑ ΕΔΩ | ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΚΡΟΑΤΩΝ | Γενικός χάρτης του δικτυακού τόπου
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού