Weather by Freemeteo.com

ΤΟΞΟΤΗΣ - WEBSITE X5 UNREGISTERED VERSION - live astranik

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ ΑΠΟ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΩΣ ΤΗΣ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016         

Ο Κρόνος έγινε ανάδρομος στης 26/03 και θα είναι ανάδρομος έως και της 13/08

Ο Ποσειδώνας έγινε ανάδρομος στης 14/06 και θα είναι ανάδρομος έως και της 20/11============================================================================================================================


ΤΣΑΚΡΑΣ

Συμβουλευτικό ερμηνευτικό για το μήνα αυτό πώς επηρεάζεται η ενέργεια σας σε ότι αφορά τα Τσάκρας σας βάσει διελεύσεων. 

Αυτό τον μήνα θα επηρεαστείτε άμεσα από το τσάκρας του τρίτου ματιού του οποίου κυρίαρχος πλανήτης είναι ο Δίας, πράγμα που σημαίνει η εύνοια όλο αυτό το διάστημα θα είναι έντονη, γι’ αυτό καλό θα ήταν να εκμεταλλευθείτε την ευκαιρία προκειμένου να πετύχετε όλους τους στόχους που έχετε βάλει.
Επίσης η διορατικότητα σας τώρα θα σας κάνει να βλέπετε τα πράγματα από την πραγματική τους πλευρά, κρίνοντας σε τι πρέπει να υπολογίζετε και σε τι όχι.
Έτσι θα μπορείτε να εφαρμόσετε τις ορθές αξίες για την επίτευξη υψηλής θέσης εμπιστοσύνης στην κοινωνία, όπου θα παρέχετε ένα θετικό παράδειγμα για να το ακολουθήσουν και άλλοι.
Φυσικά λόγω της παρουσίας του Κρόνου στο ζώδιο σας καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί στις αποφάσεις που θα πάρετε έχοντας υπ’ όψη σας ότι οτιδήποτε ξεκινήσετε τώρα θα έχει μεγάλη διάρκεια.

============================================================================================================================
 
Ιουλίου 18, 2016 (17 Ιούλη του 2016 σε 19 Ιούλη 2016)
 
Ο Ερμής κάνει εξάγωνο με τον Άρη. Αυτό το διάστημα θα είστε πρόθυμοι να συζητήσετε τις σκέψεις και τα σχέδια σας με τους άλλους, και μπορείτε να έχετε μια πολύ γόνιμη συνεδρία και καταιγισμό ιδεών.
Επίσης μια εμπνευσμένη συζήτηση, ή μια πολύ δραστήρια συνάντηση με τους άλλους, κατά την διάρκεια της οποίας όλα τα πράγματα θα έχουν ευτυχή κατάληξη.
Θα είστε προφορικά διεκδικητικοί και μπορεί να παρουσιάσετε το δικό σας σχέδιο ή την δική σας ιδέα, με αρκετά πειστικό τρόπο.
 
20 Ιούλ 2016 (20 Ιούλ 2016 έως 21 Ιουλίου, 2016)
 
Ο Ερμής κάνει τρίγωνο με τον Αστεροειδή Δήμητρα. Τώρα θα έχετε την δυνατότητα για κάποια Ξεκούραση, διασκέδαση, αλλά και για την ευχαρίστηση σας.
Αυτή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να προωθήσετε τον εαυτό σας ή να συμμετέχετε σε δραστηριότητες που απαιτούν έντονο ανταγωνισμό ή μια μεγάλη δαπάνη ενέργειας.
Ένας ενδεχόμενος συνεταιρισμός, μια αρμονική προσωπική και επαγγελματική σχέση, θα είναι ιδιαίτερα σημαντική για εσάς τώρα.
 
18 του Ιούλη 2016 (17 του Ιούλη του 2016 στο 19 του Ιουλίου, 2016)
 
Ο Ήλιος κάνει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Αυτές τις μέρες θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε πραγματικά την τέχνη, το θέατρο, τη μουσική, και τον δικό σας εσωτερικό κόσμο της φαντασίας. Η φαντασία σας θα είναι ζωντανή.
Εάν έχετε ένα κάποιο ενδιαφέρον για ότι αφορά τα πνευματικά ζητήματα, τα συμφέροντα αυτά τώρα θα βρεθούν στο προσκήνιο.
Η ανικανότητα το να είστε αποφασιστικοί και η έλλειψη ενέργειας ή ακόμα και ποια κατεύθυνση πρέπει να πάρετε, θα έχει σαν αποτέλεσμα όλα αυτά να έχουν αρνητικό αποτέλεσμα.
Σε γενικές γραμμές θα είστε κατά κάποιο τρόπο αρκετά τεμπέληδες αυτές τις μέρες.
 
22 Ιουλίου 2016 (22 Ιουλίου 2016 έως τις 23 Ιουλίου, 2016)
 
Ο Ερμής κάνει τετράγωνο με τον Τρανσνεπτούνιαν Υάδες. Αυτό το διάστημα θα έχετε την τάση της κοινωνικής απόσυρσης, ακόμα και όταν βρίσκεστε με άλλους εσείς θα νοιώθετε έντονη μοναξιά.
Το αίσθημα της λύπης και της απογοήτευσης στην προσωπική σας ζωή θα είναι ιδιαίτερα έντονο τώρα.
Επίσης οι όποιες ανεπάρκειες και αδυναμίες έχουν κάποιοι φίλοι σας ή εραστές σας, θα σας είναι ιδιαίτερα ενοχλητικές, νιώθοντας ότι έχετε σχεδόν εξαντλήσει την υπομονή σας για την αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων.
Είναι μια χρονική στιγμή κατά την διάρκεια της οποίας μπορείτε να εξετάσετε αντικειμενικά, πώς είναι οι σχέσεις σας τώρα, αλλά και που σας οδηγεί τελικά.
Αν και δεν είναι μια ευχάριστη στιγμή τώρα, μπορεί να είναι μια γόνιμη περίοδο κατά την διάρκεια της οποίας, μπορεί να μάθετε περισσότερα για ότι αφορά την αγάπη αυτή που έχει πραγματικά αξία.
 
 
 
 
 
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΜΕΣΩ | ΤΣΑΚΡΑΣ | ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ | ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ | ΠΑΤΑ ΕΔΩ | ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΚΡΟΑΤΩΝ | Γενικός χάρτης του δικτυακού τόπου
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού