Weather by Freemeteo.com

ΥΔΡΟΧΟΟΣ - WEBSITE X5 UNREGISTERED VERSION - live astranik

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΑΠΟ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΩΣ ΤΗΣ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

Ο Κρόνος έγινε ανάδρομος στης 26/03 και θα είναι ανάδρομος έως και της 13/08

Ο Ποσειδώνας έγινε ανάδρομος στης 14/06 και θα είναι ανάδρομος έως και της 20/11============================================================================================================================


ΤΣΑΚΡΑΣ

Συμβουλευτικό ερμηνευτικό για το μήνα αυτό πώς επηρεάζεται η ενέργεια σας σε ότι αφορά τα Τσάκρας σας βάσει διελεύσεων. 

Αυτό τον μήνα θα επηρεαστείτε άμεσα από το τσάκρας του λαιμού, στο οποίο συγκυβερνά ο Ποσειδώνας μαζί με τον Ερμή. Φροντίστε λοιπόν να είστε αρκετά μετρημένοι σε αυτά που θα πείτε και μην μεταφέρετε την οποιαδήποτε πληροφορία αν δεν είστε σίγουροι εκ των προτέρων ότι είναι αληθινή 100%.
Ένα άλλο σημείο που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή είναι να μην τρώτε ή πίνετε οτιδήποτε υγρό από άτομα τα οποία δεν γνωρίζεται καλά ή δεν είστε σίγουροι για τα συναισθήματα τους απέναντι σας.
Παράλληλα θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε θετικά την ικανότητα σας να ακούτε και να αξιοποιείτε δημιουργικά ότι ακούτε, ειδικά όταν όλα αυτά ενεργούν ως ένα κανάλι για μια υψηλότερη πηγή. Οι λέξεις κλειδιά θα είναι Μιλάω, αλλά και ακούω τους άλλους.
Είναι πιθανό να χρησιμοποιήσετε τις ψυχικές ικανότητες σας με ένα πολύ θετικό, εποικοδομητικό τρόπο, στην άνοδο του εαυτού σας και των άλλων. Είστε σε θέση να φέρετε μυστικιστική ευαισθητοποίηση στο σώμα σας και στην σωματική σας έκφραση.

============================================================================================================================

21 του Ιούλη, 2016 (20 Ιούλ 2016 έως 23 του Ιουλίου 2016)
 
Ο Ήλιος κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο. Αυτές τις μέρες η ικανότητα σας για συγκέντρωση και εστίαση στην εργασία σας θα είναι πολύ καλή.
Αυτή είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για να αναλύσετε όλες τις λεπτομέρειες, να ασχοληθείτε με την πρακτική των επιχειρήσεων, και να κάνετε την ζωή σας πιο σταθερή και ασφαλής.
Επίσης καλό θα ήταν να συμβουλευθείτε τους συμβούλους επί των επενδύσεων, όπως και τα σχέδια μεγάλου βεληνεκούς, και να βάλετε τις υποθέσεις σας σε τάξη.
 
18 του Ιούλη 2016 (17 του Ιούλη του 2016 στο 19 του Ιουλίου, 2016)
 
Ο Ερμής κάνει σύνοδο με το Βέρντεξ. Αυτό το διάστημα θα είστε πιο ευέξαπτοι, παθιασμένοι και με μια τάση για να ανταποκριθείτε στις επιταγές του συναισθήματος και της επιθυμία σας, και όχι της λογικής. Είστε σε μια διάθεση συνεχούς πάλης.
Οι σχέσεις σας με την οικογένεια σας και τις γυναίκες που είναι πιο κοντά σας, είναι πιθανό να είναι θυελλώδης.
 
22 Ιουλίου 2016 (21 Ιουλίου του 2016 στο 23 του Ιουλίου 2016)
 
Ο Ήλιος κάνει αντίθεση με τον Ήλιο. Αυτές τις μέρες είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή, για να πάρετε τις απόψεις και τα σχόλια των άλλων, για τον εαυτό σας και για το τι κάνετε.
Επίσης οι σχέσεις όλων των τύπων ενεργοποιούνται τώρα. Οι συνεργασίες, οι συμβιβασμοί, και οι προσαρμογές των απόψεων των άλλων, είναι τα βασικά ζητήματα που θα απαιτούν την προσοχή σας.
Πολύ πιθανόν να έρθετε σε επαφή με ένα άτομο που θα είναι ιδιαίτερο, του οποίου η επέμβαση θα έχει δημιουργική επιρροή στη ζωή σας.
 
18 του Ιούλη 2016 (18 του Ιούλη 2016 έως 19 του Ιουλίου, 2016)
 
Ο Ερμής κάνει τρίγωνο με τον Χείρωνα. Αυτή την περίοδο θα νιώθετε πολύ ερωτικοί και στοργικοί, και θα θέλετε πολύ να μοιραστείτε αυτή τη φορά με κάποιους που αγαπάτε, ή τουλάχιστον να νοιώθετε συμπαθητικά μαζί τους.
Οι δημιουργικές ή οι καλλιτεχνικές σας τάσεις θα διεγείρονται επίσης, και το έργο σας σε αυτούς τους τομείς θα είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικό και επιτυχημένο αυτή τη στιγμή.
 
22 Ιουλίου 2016 (21 Ιουλίου του 2016 στο 23 του Ιουλίου 2016)
 
Ο Ήλιος κάνει τρίγωνο με την Σελήνη. Η όψη αυτή θα σας δημιουργήσει μια κάποια συναισθηματική ικανοποίηση αλλά και μια αρμονία σε ότι αφορά την ζωή του σπιτιού σας.
Για όσους είστε αδέσμευτοι αυτές τις μέρες υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να ξεκινήσετε μια καινούργια σχέση η οποία θα είναι από την μια πολύ ικανοποιητική, αλλά από την άλλη, μπορεί να είναι παράνομη σχέση και εδώ είναι που ξεκινούν τα προβλήματα.
 
23 Ιουλίου, 2016 (23 Ιουλίου του 2016 στο 24 Ιούλ, 2016)
 
Ο Ερμής κάνει εξάγωνο με τον Αστεροειδή Ήρα. Αυτή την περίοδο είναι μια πολύ καλή χρονική στιγμή για να πάτε στο θέατρο, σε μια έκθεση τέχνης, ή σε μια κοινωνική συγκέντρωση.
Θα έχετε την επιθυμία να δείτε όμορφα πράγματα και να κάνετε ανταλλαγή αστεϊσμών με τους άλλους.
Στην πραγματικότητα, τα θέματα της καρδιάς είναι στο μυαλό σας και μπορεί να θέλετε να κάνετε τον προξενητή τώρα.
 
 
 
 
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΜΕΣΩ | ΤΣΑΚΡΑΣ | ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ | ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ | ΠΑΤΑ ΕΔΩ | ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΚΡΟΑΤΩΝ | Γενικός χάρτης του δικτυακού τόπου
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού