Weather by Freemeteo.com

ΛΕΩΝ - WEBSITE X5 UNREGISTERED VERSION - live astranik

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

ΛΕΩΝ

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

ΛΕΩΝ

                               ΛΕΩΝ ΑΠΟ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΩΣ ΤΗΣ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

Ο Κρόνος έγινε ανάδρομος στης 26/03 και θα είναι ανάδρομος έως και της 13/08

Ο Ποσειδώνας έγινε ανάδρομος στης 14/06 και θα είναι ανάδρομος έως και της 20/11


============================================================================================================================


ΤΣΑΚΡΑΣ

Συμβουλευτικό ερμηνευτικό για το μήνα αυτό πώς επηρεάζεται η ενέργεια σας σε ότι αφορά τα Τσάκρας σας βάσει διελεύσεων. 

Αυτό τον μήνα θα επηρεαστείτε άμεσα από το τσάκρας του ηλιακού σας πλέγματος, δημιουργώντας σας μια αίσθηση αυτοπεποίθησης ώστε να πλησιάζετε την καθημερινότητα σας με την πίστη της λέξης μπορώ.
Φυσικά μέσα από τις όψεις που γίνονται στον χάρτη σας αυτό το διάστημα θα σας κάνει να κινείστε αρκετές φορές παρασκηνιακά και όχι φανερά στους άλλους.
Όπως καταλαβαίνετε αυτό περικλείει τον άμεσο κίνδυνο να παραπλανηθείτε από λάθος σκέψεις και αποφάσεις οι οποίες πολύ πιθανόν να σας κάνουν αρκετό κακό.
Ανεξάρτητα με όλα αυτά που αναφέρω πιο πάνω πολύ πιθανόν να δώσετε την βοήθεια σας αφιλοκερδώς σε άτομα τα οποία θα έχουν ανάγκη από την υποστήριξη σας, αλλά πάντα θα θέλετε να κινείστε αθόρυβα και παρ’ όλο που σε γενικές γραμμές σας αρέσει η προβολή στην συγκεκριμένη περίπτωση θα θέλετε να κινείστε αθόρυβα.


============================================================================================================================
 
25 Ιουλ, 2016 (22 Ιουλίου του 2016 με 28 Ιουλίου, 2016)
 
Ο Άρης κάνει τετράγωνο με τον Άρη. Η όψη αυτή είναι κατά κάποιο τρόπο δύσκολη αφού θα πρέπει να προφυλαχθείτε από κάποιες υπερβολικές επιθετικότητες που θα δημιουργηθούν, αφού οι ενέργειες και οι προθέσεις που θα έχετε θα προκαλέσουν πολλές εχθρότητες.
Όσοι έχετε προβλήματα αλλεργίας πολύ πιθανόν αυτό το διάστημα να σας ταλαιπωρήσουν αρκετά. Δώστε βάρος στην εργασία σας και μόνο, μιας και είναι το καλύτερο φάρμακο αυτή την περίοδο.
 
24 Ιουλίου, 2016 (23 Ιουλίου του 2016 στο 25 Ιουλίου 2016)
 
Ο Ήλιος κάνει αντίθεση με τον Αστεροειδή Αθηνά. Αυτό το διάστημα θα έχετε σημαντικές συζητήσεις με γυναίκες και με ανθρώπους που είναι (ή ήταν κάποτε) πολύ κοντά σας.
Επίσης μπορεί να θέλετε να επισκεφθείτε, να γράψετε, ή να κάνετε μια τηλεφωνική κλήση σε κάποιο άτομο από το παρελθόν σας.
Επίσης η σύνδεση με τις ρίζες σας τώρα, θα γίνετε με έμφαση, στην προσπάθεια σας να δείτε αντικειμενικά το παρελθόν σας.
Τώρα θα βγουν στην επιφάνεια μνήμες και παλιά συναισθήματα τα οποία θα σας προβληματίσουν.
 
23 Ιουλίου, 2016 (23 Ιουλίου του 2016 έως τις 24 Ιουλίου, 2016)
 
Ο Ερμής κάνει τρίγωνο με τον βόρειο δεσμό. Αυτό το διάστημα οι ανακοινώσεις που θα έχουν να κάνουν με εσάς θα είναι εξαιρετικές.
Τώρα θα παρουσιάσετε τον εαυτό σας τμηματικά στην προσπάθεια σας να δείξετε όλες τις δυνατότητες που έχετε.
Επίσης ευνοούνται όλες οι δημόσιες ομιλίες, οι συνεντεύξεις, αλλά και όλες οι άλλες συναλλαγές με το κοινό.
 
22 Ιουλίου 2016 (8 του Ιούνη, 2016 σε 20, Σεπτεμβρίου 2016)
 
Ο Ουρανός κάνει σύνοδο με τον Χείρωνα. Αυτή την περίοδο θα έχετε κάποιες περιοδικές κρίσεις, μια ανησυχία και ανυπομονησία, η οποία θα ξεπερνάει τις δυνατότητες σας όλο αυτό το διάστημα, και άλλοι θα αναρωτιούνται τι είναι αυτό που είναι ενοχλητικό για σας.
Επίσης θα είστε πολύ απαιτητικοί και δύσκολοι, ώστε να φτάνετε στο σημείο να παρακαλάτε για κάτι τους άλλους τώρα.
Θα έχετε την τάση να αισθάνεστε ότι όλα πάνε πολύ αργά, νοιώθοντας ότι είστε κουρασμένοι, περιμένοντας να έρθουν τα πράγματα εκεί που θέλετε.
 
22 Ιουλίου 2016 (21 Ιουλίου του 2016 στο 23 του Ιουλίου 2016)
 
Ο Ήλιος κάνει σύνοδο με τον Ωροσκόπο. Αυτές οι μέρες είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή κατά την διάρκεια της οποίας μπορεί να διακριθείτε σε αρκετά θέματα.
Επίσης θα έχετε μια επιπλέον αύξηση ενεργείας και αυτοπεποίθησης τώρα, η οποία θα δημιουργήσει μια ισχυρή εντύπωση στα άτομα του περιβάλλοντος σας.
Τώρα είναι μια πολύ καλή χρονική στιγμή για να πάτε για μια συνέντευξη για δουλειά, ή απλά να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε.
 
18 του Ιούλη 2016 (17 του Ιούλη του 2016 στο 19 του Ιουλίου, 2016)
 
Ο Ήλιος κάνει τετράγωνο με τον Τρανσνεπτούνιαν Κούμπιντο. Αυτό το διάστημα θα σας απασχολούν έντονα πολύ μεγάλα θέματα, αλλά και σχέδια μεγάλου βεληνεκούς.
Θα είστε αισιόδοξοι και ενθουσιώδεις για τις ιδέες σας, αλλά απρόθυμοι να διαβάσετε τα ψιλά γράμματα ή να εξετάσετε όλα τα πραγματικά περιστατικά, τα οποία μπορεί να σας προστατεύσουν και να μην σας οδηγήσουν σε λάθος κρίσεις.
Θα πρέπει να προσπαθήσετε να μην είστε καθόλου χαλαροί τώρα για σημαντικές λεπτομέρειες.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΜΕΣΩ | ΤΣΑΚΡΑΣ | ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ | ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ | ΠΑΤΑ ΕΔΩ | ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΚΡΟΑΤΩΝ | Γενικός χάρτης του δικτυακού τόπου
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού