Weather by Freemeteo.com

ΖΥΓΟΣ - WEBSITE X5 UNREGISTERED VERSION - live astranik

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

ΖΥΓΟΣ

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

ΖΥΓΟΣ

   ΖΥΓΟΣ ΑΠΟ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΩΣ ΤΗΣ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

Ο Κρόνος έγινε ανάδρομος στης 26/03 και θα είναι ανάδρομος έως και της 13/08

Ο Ποσειδώνας έγινε ανάδρομος στης 14/06 και θα είναι ανάδρομος έως και της 20/11============================================================================================================================


ΤΣΑΚΡΑΣ

Συμβουλευτικό ερμηνευτικό για το μήνα αυτό πώς επηρεάζεται η ενέργεια σας σε ότι αφορά τα Τσάκρας σας βάσει διελεύσεων. 

Αυτό τον μήνα θα επηρεαστείτε άμεσα τόσο το τσάκρας της κορυφής όσο και το τσάκρας της καρδιά σας, δημιουργώντας σας μία έντονη αίσθηση ώστε να δώσετε την φροντίδα σας και την προστατευτική σας αγάπη σε όσους την έχουν ανάγκη.
Έτσι όλα αυτά θα είναι πολύ σημαντικά και καλό θα ήταν να εργαστείτε για τη δική σας αυτοεκτίμηση και την καθιέρωση, ενώ παράλληλα στη συνέχεια θα πρέπει η ιδιαίτερη αγάπη που έχετε για τους άλλους, να τρέφεται και να εξελίσσετε.
Καλό θα ήταν λοιπόν ώστε να φροντίσετε να τρώτε τροφές που θα είναι ήπιες για το στομάχι σας, προκειμένου να διατηρείτε σε κάποια ισορροπία την ροή ενεργείας των τσάκρας σας, αλλά καλό θα ήταν και να κάνετε σκέψεις, για το πώς η ζωή συμφωνεί μαζί σας, και πόσο εύκολο είναι να λαμβάνετε αυτές τις νέες εμπειρίες.
Με αυτόν τον τρόπο, θα επιτευχθεί μια θετική, αρμονική κατάσταση με τον εαυτό σας και το περιβάλλον σας.

============================================================================================================================
 
18 του Ιούλη 2016 (18 του Ιούλη 2016 έως 19 του Ιουλίου, 2016)
 
Ο Ερμής κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό. Η ευελιξία, η σκέψη στα πόδια σας, και την ικανότητα να φιλοξενήσει το απροσδόκητο θα κληθούν τώρα.
Αυτό το διάστημα θα έχετε πολύ γρήγορους ρυθμούς. Θα κινηθείτε σε πολλές κατευθύνσεις ταυτόχρονα, με αποτέλεσμα να διασκορπίσετε τις δυνάμεις σας, πηδώντας από το ένα πράγμα στο επόμενο.
Πιθανόν να καταλήξετε σε θετικά αποτελέσματα από κάποιες νέες ιδέες, των οποίων το αρχικό σχέδιο ή η εικόνα μπορεί να φαίνεται τρελή στην αρχή, αλλά η οποία πιθανόν να καταλήξει σε κάτι αρκετά χρήσιμο.
 
19 του Ιουλίου του 2016 (18, Ιούλη, 2016 μέχρι τις 20 Ιουλίου, 2016)
 
Ο Ήλιος κάνει εξάγωνο με τον Τρανσνεπτούνιαν Υάδες. Αυτό το διάστημα το μυαλό σας θα είναι σοβαρό και θα είναι σε θέση να επικεντρωθεί σε εργασία που απαιτεί υπομονή, προσοχή στη λεπτομέρεια και την ακρίβεια.
Οι πρακτικές ανησυχίες τώρα θα κυριαρχούν. Είναι μια καλή στιγμή για να μάθετε τις πρακτικές δεξιότητες, να προγραμματίσετε τους φόρους σας, να οργανώσετε τα αρχεία σας, και να ασχοληθείτε με τις επιχειρήσεις.
 
18 του Ιούλη 2016 (14, Ιουλίου του 2016 έως τις 22 Ιουλίου 2016)
 
Ο Άρης κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο. Αυτό το διάστημα είναι πολύ πιθανόν να είναι μια εποχή μεγάλων απογοητεύσεων και αποθάρρυνσης για εσάς. Είστε ασυνήθιστα ευαίσθητοι στην κριτική των προσπαθειών σας, και στους περιορισμούς που έχουν σχέση με τις ευθύνες σας.
Θα είστε αντίθετοι και θα καταπολεμάτε τα πρόσωπα κύρους ή θα προσχωρήσετε σε άλλους, που δεν θα σας περιορίζουν κατά κανένα τρόπο.
Θα έχετε έντονα την αίσθηση του αγώνα που θα δίνετε ή θα παρασυρθείτε εξ αιτίας κάποιων εμποδίων τα οποία θα σας χαρακτηρίζουν την περίοδο αυτή.
Να είστε υπομονετικοί και να μην απαιτείτε πάρα πολλά από τον εαυτό σας αυτή τη στιγμή. Εργαστείτε αθόρυβα και σταθερά και φροντίστε να στηριχθείτε μόνο στους δικούς σας πόρους.
 
20 Ιούλ 2016 (20 Ιούλ 2016 έως 21 Ιουλίου, 2016)
 
Ο Ερμής κάνει εξάγωνο με τον Τρανσνεπτούνιαν Κρόνο. Αυτή την περίοδο θα είστε πολύ δεκτικοί με την ομορφιά και τα θέλω, θα περιβάλλεστε από ένα αίσθημα αρμονίας, ομορφιάς και καλοσύνης.
Επίσης, θα είστε τρυφεροί και ευγενικοί προς τους άλλους, έχοντας την επιθυμία να τους ευχαριστήσετε ή να τους εξυπηρετήσετε με κάποιο τρόπο.
Επίσης κάποια ανιδιοτελή γενναιοδωρία ή μια προσπάθεια εκ μέρους κάποιου που έχει ανάγκη, θα σας κάνει να νιώσετε πολύ χαρούμενοι τώρα.
 
20 Ιούλ 2016 (20 Ιούλ 2016 έως 21 Ιουλίου, 2016)
 
Ο Ερμής κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Αυτές τις μέρες θα γοητεύεστε από όλα τα μυστηριώδη. Άλυτα ή αινιγματικά προβλήματα και οι κρυμμένες πλευρές πίσω από τα παρασκήνια, θα βρεθούν στο προσκήνιο του ενδιαφέροντος σας τώρα, θα ψάχνετε και θα ανιχνεύετε μέχρι να ανακαλύψετε την αλήθεια.
Επίσης πιθανόν να δείξετε ένα ενδιαφέρον για την ψυχολογία ή και άλλα μυστικά των λαών.
Τώρα θα μπορείτε να απολαύσετε τα καταστήματα με αντικείμενα κατασκοπίας , μυστηρίου, και υπερφυσικών ιστοριών.
 
 
 
 
 
 
 
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΜΕΣΩ | ΤΣΑΚΡΑΣ | ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ | ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ | ΠΑΤΑ ΕΔΩ | ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΚΡΟΑΤΩΝ | Γενικός χάρτης του δικτυακού τόπου
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού