Weather by Freemeteo.com

ΠΑΡΘΕΝΟΣ - WEBSITE X5 UNREGISTERED VERSION - live astranik

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

            ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΑΠΟ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΩΣ ΤΗΣ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

Ο Κρόνος έγινε ανάδρομος στης 26/03 και θα είναι ανάδρομος έως και της 13/08

Ο Ποσειδώνας έγινε ανάδρομος στης 14/06 και θα είναι ανάδρομος έως και της 20/11============================================================================================================================


ΤΣΑΚΡΑΣ

Συμβουλευτικό ερμηνευτικό για το μήνα αυτό πώς επηρεάζεται η ενέργεια σας σε ότι αφορά τα Τσάκρας σας βάσει διελεύσεων. 

Αυτό τον μήνα θα επηρεαστείτε άμεσα από το τσάκρας του τρίτου ματιού και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να διευρύνει την προφητική σας ικανότητα, βλέποντας καθαρά τα πιθανά μελλοντικά αποτελέσματα που θα έχετε στα σχέδια που έχετε κάνει. Έτσι τώρα η λέξη κλειδί για σας θα είναι βλέπω.
Θα είστε σε θέση να βάλετε τις πεποιθήσεις σας σε πρακτική εφαρμογή και να κάνετε το πραγματικό, φυσικό καλό. Επίσης θα μπορούσατε να είστε ένας ειλικρινής και ενθουσιώδης ηγέτης, ένας δάσκαλος, ή ένας πνευματικός οδηγός.
Αυτό το διάστημα είναι ιδανική περίοδος για να διευρύνετε τον επαγγελματικό σας τομέα και να κάνετε αρκετά σχέδια για το μέλλον, αλλά και για να δώσετε τις συμβουλές σε κάποιους για την δική τους εξέλιξη.

============================================================================================================================
 
19 Ιούλη 2016 (19 Ιούλη 2016 στο 20, Ιουλ 2016)
 
Ο Ερμής κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό. Αυτό το διάστημα θα θέλετε να κάνετε ένα διάλειμμα, από την συνηθισμένη ρουτίνα και τις μεθόδους σας. Θα έχετε έντονα την διάθεση για να πειραματιστείτε και να μάθετε κάτι καινούργιο.
Οι εκκεντρικές ή πρωτότυπες ιδέες θα σας ενθουσιάζουν και θα επιδιώξετε, να βρεθείτε με ανθρώπους οι οποίοι μπορεί να σας προσφέρουν, ένα διαφορετικό τρόπο θεώρησης των πραγμάτων.
Τέλος τόσο η οποιαδήποτε ανακάλυψη, η οποιαδήποτε εφευρετικότητα, αλλά και ο αυθορμητισμός, θα είναι τα σημαντικά θέματα αυτής της περιόδου.
 
18 του Ιούλη 2016 (17 του Ιούλη του 2016 στο 19 του Ιουλίου, 2016)
 
Ο Ερμής κάνει εξάγωνο με τον Τρανσνεπτούνιαν Κρόνο. Αυτή την περίοδο θα είστε πολύ δεκτικοί με την ομορφιά και τα θέλω, θα περιβάλλεστε από ένα αίσθημα αρμονίας, ομορφιάς και καλοσύνης.
Επίσης, θα είστε τρυφεροί και ευγενικοί προς τους άλλους, έχοντας την επιθυμία να τους ευχαριστήσετε ή να τους εξυπηρετήσετε με κάποιο τρόπο.
Επίσης κάποια ανιδιοτελή γενναιοδωρία ή μια προσπάθεια εκ μέρους κάποιου που έχει ανάγκη, θα σας κάνει να νιώσετε πολύ χαρούμενοι τώρα.
 
20 του Ιουλίου, 2016 (19 Ιούλη 2016 έως 21 Ιουλίου, 2016)
 
Ο Ήλιος κάνει τρίγωνο με τον Δία. Η όψη αυτή θεωρείται από τις πολύ θετικές του ζωδιακού κύκλου. Έτσι τώρα είναι μια καλή στιγμή για να χαλαρώσετε, κάνοντας μια στάση από τα προβλήματα της ζωής, ανανεώνοντας και αναζωογονώντας τον εαυτό σας για τις περαιτέρω εξελίξεις.
Τώρα θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία σας ευχαριστούν και ανεβάζουν την ψυχολογία σας στα ύψη.
Επίσης αν θέλετε να έρθετε σε επαφή με κάποιο ή κάποια άτομα που έχουν μεγάλη σημασία για σας, τώρα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να κάνετε κάτι τέτοιο.
 
24 Ιουλίου, 2016 (23 Ιουλίου του 2016 στο 25 Ιουλίου 2016)
 
Ο Ερμής κάνει εξάγωνο με τον Τρανσνεπτούνιαν Ποσειδών. Αυτό το διάστημα η φυσική σας ενέργεια θα είναι αρκετά υψηλή, έχοντας σαν αποτέλεσμα να μπορείτε να ολοκληρώσετε σε μεγάλο βαθμό, αρκετά εύκολα όλες τις δραστηριότητες σας. Είστε διατεθειμένοι να αναλάβετε πρωτοβουλίες και να κινηθείτε μόνοι σας, έχοντας πολύ μεγάλες πιθανότητες να έχετε επιτυχία, σε αυτό που επιχειρείτε αυτή τη στιγμή.
 
20 του Ιουλίου, 2016 (19 Ιούλη 2016 έως 21 Ιουλίου, 2016)
 
Ο Ήλιος κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Τώρα θα υπάρξουν ευκαιρίες για βαθιά διανομή, και ισχυρή, ουσιαστική επαφή με τους άλλους, ειδικά με τους ανθρώπους που μοιράζεστε κοινούς στόχους και ιδανικά.
Τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία για έναν ρόλο ηγεσίας, ο οποίος αν γίνει θα έχει πολύ θετικά αποτελέσματα.
 
22 Ιουλίου 2016 (22 Ιουλίου 2016 έως 23 του Ιουλίου 2016)
 
Η Αφροδίτη κάνει τρίγωνο με τον Χείρωνα. Η αυτοπεποίθηση, η φυσική ενέργεια, και το θάρρος θα είναι σε πολύ ψηλό επίπεδο τώρα.
Έτσι είναι μια καλή στιγμή για να αναλάβετε οποιοδήποτε έργο ή πρόκληση, ειδικά αν περιλαμβάνει τον ανταγωνισμό ή την επιβολή του εαυτού σας στους άλλους.
Επίσης θα είστε διατεθειμένοι να αναλάβετε τον οποιοδήποτε ηγετικό ρόλο σε αυτή τη στιγμή.
 
 
 
 
 
 
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΜΕΣΩ | ΤΣΑΚΡΑΣ | ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ | ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ | ΠΑΤΑ ΕΔΩ | ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΚΡΟΑΤΩΝ | Γενικός χάρτης του δικτυακού τόπου
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού