Weather by Freemeteo.com

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ - WEBSITE X5 UNREGISTERED VERSION - live astranik

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

          ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΑΠΟ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΩΣ ΤΗΣ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

Ο Κρόνος έγινε ανάδρομος στης 26/03 και θα είναι ανάδρομος έως και της 13/08

Ο Ποσειδώνας έγινε ανάδρομος στης 14/06 και θα είναι ανάδρομος έως και της 20/11============================================================================================================================


ΤΣΑΚΡΑΣ

Συμβουλευτικό ερμηνευτικό για το μήνα αυτό πώς επηρεάζεται η ενέργεια σας σε ότι αφορά τα Τσάκρας σας βάσει διελεύσεων. 

Αυτό τον μήνα θα επηρεαστείτε άμεσα από το τσάκρας της ρίζας της οποίας είναι συγκυβερνήτης ο Κρόνος μαζί με την γη. Όλο αυτό το διάστημα λοιπόν θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε αυτά που λέτε ή κάνετε γιατί μέσα από κάποιες δύσκολες όψεις που γίνονται επηρεάζεται άμεσα το τσάκρας της ρίζας αλλά και το δεύτερο τσάκρας (ιερό – χαρα), τα οποία τώρα θα είναι ιδιαίτερα ευάλωτα.
Αυτό σημαίνει ότι αν υπάρξουν κάποιοι κακοπροαίρετοι αυτόν τον μήνα θα μπορέσουν με αρκετή ευκολία να σας περάσουν αρνητική ενέργεια μέσα από αυτά τα 2 τσάκρας.
Έτσι επειδή αυτά έχουν άμεση σχέση με την γη που πατάμε ο κίνδυνος είναι περισσότερο να προέλθει από μέρη που θα περάσετε και δεν θα είναι καθαρά ή θα φροντίσουν κάποιοι ώστε να μην είναι καθαρά.
Παράλληλα όμως θα έχετε την διάθεση να δώσετε την βοήθεια σας σε όσα άτομα έχουν ανάγκη και περισσότερο αυτό να αφορά ηλικιωμένα άτομα ή άτομα με ειδικές ψυχολογικές ανάγκες.

============================================================================================================================

19 Ιούλη 2016 (19 Ιούλη 2016 στο 20, Ιουλ 2016)
 
Ο Ερμής κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Αυτές τις μέρες θα γοητεύεστε από όλα τα μυστηριώδη. Άλυτα ή αινιγματικά προβλήματα και οι κρυμμένες πλευρές πίσω από τα παρασκήνια, θα βρεθούν στο προσκήνιο του ενδιαφέροντος σας τώρα, θα ψάχνετε και θα ανιχνεύετε μέχρι να ανακαλύψετε την αλήθεια.
Επίσης πιθανόν να δείξετε ένα ενδιαφέρον για την ψυχολογία ή και άλλα μυστικά των λαών.
Τώρα θα μπορείτε να απολαύσετε τα καταστήματα με αντικείμενα κατασκοπίας , μυστηρίου, και υπερφυσικών ιστοριών.
 
19 του Ιουλίου του 2016 (18, Ιούλη, 2016 στο 20, Ιουλ 2016)
 
Ο Ερμής κάνει εξάγωνο με τον Τρανσνεπτούνιαν Κρόνο. Αυτή την περίοδο θα είστε πολύ δεκτικοί με την ομορφιά και τα θέλω, θα περιβάλλεστε από ένα αίσθημα αρμονίας, ομορφιάς και καλοσύνης.
Επίσης, θα είστε τρυφεροί και ευγενικοί προς τους άλλους, έχοντας την επιθυμία να τους ευχαριστήσετε ή να τους εξυπηρετήσετε με κάποιο τρόπο.
Επίσης κάποια ανιδιοτελή γενναιοδωρία ή μια προσπάθεια εκ μέρους κάποιου που έχει ανάγκη, θα σας κάνει να νιώσετε πολύ χαρούμενοι τώρα.
 
21 του Ιούλη, 2016 (20 Ιούλ 2016 έως τις 22 Ιουλίου 2016)
 
Ο Ερμής κάνει σύνοδο με την Σελήνη. Η όψη αυτή θα σας ενεργοποιήσει όλο τον συναισθηματικό σας κόσμο, αναπολώντας κάποιες πολύ καλές στιγμές της ζωής σας.
Τώρα θα έχετε την επιθυμία να μοιραστείτε κάποιο πολύ προσωπικό σας πρόβλημα με κάποιον τον οποίο θα αισθάνεστε ότι μπορείτε με σιγουριά να τον εμπιστευθείτε.
Οι τελευταίες μέρες της εβδομάδος θα σας βρουν με κάποια ψυχική ανάταση θα έλεγα η οποία θα αντιστρέψει όλο αυτό το άσχημο κλίμα που σας είχε δημιουργηθεί όλες αυτές τις μέρες.
 
20 του Ιουλίου, 2016 (15 του Ιουλίου του 2016 στο 23 Ιουλίου 2016)
 
Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Αστεροειδή Εστία. Αυτό το διάστημα θα είστε πολύ περισσότερο δραστήριοι από το συνήθως.
Αν δεν είστε ευχαριστημένοι με κάποια πλευρά της προσωπικής σας ζωής, όλα αυτά τα ζητήματα θα βγουν στην επιφάνεια τώρα.
Επίσης τώρα μπορεί να υπάρξουν διαφωνίες ή εντάσεις σε μια πολύ στενή σχέση σας.
 
24 Ιουλίου, 2016 (23 Ιουλίου του 2016 στο 25 Ιουλίου 2016)
 
Ο Ήλιος κάνει σύνοδο με τον Κρόνο. Αυτές τις μέρες θα είστε αρκετά σοβαροί αλλά και απρόθυμοι να κάνετε την οποιαδήποτε επιπολαιότητα ή ασήμαντη δραστηριότητα.
Είναι μια χρονική στιγμή κατά την διάρκεια της οποίας θα εργάζεστε καλύτερα μόνοι σας, οργανώνοντας της ζωής σας με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο, εστιάζοντας σε οποιαδήποτε εργασία όσο απεχθής και κουραστική και να είναι, την οποία πρέπει πραγματικά να κάνουμε.
Θα νιώθετε σαν να έχετε αποσυρθεί από τους ανθρώπους στην προσπάθεια σας να βρείτε, ανεκπλήρωτες κοινωνικές καταστάσεις.
 
 
 
 
 
 
 
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΜΕΣΩ | ΤΣΑΚΡΑΣ | ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ | ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ | ΠΑΤΑ ΕΔΩ | ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΚΡΟΑΤΩΝ | Γενικός χάρτης του δικτυακού τόπου
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού