Weather by Freemeteo.com

ΙΧΘΕΙΣ - WEBSITE X5 UNREGISTERED VERSION - live astranik

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

ΙΧΘΕΙΣ

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ ΑΠΟ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΩΣ ΤΗΣ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

Ο Κρόνος έγινε ανάδρομος στης 26/03 και θα είναι ανάδρομος έως και της 13/08

Ο Ποσειδώνας έγινε ανάδρομος στης 14/06 και θα είναι ανάδρομος έως και της 20/11============================================================================================================================


ΤΣΑΚΡΑΣ

Συμβουλευτικό ερμηνευτικό για το μήνα αυτό πώς επηρεάζεται η ενέργεια σας σε ότι αφορά τα Τσάκρας σας βάσει διελεύσεων. 

Αυτό τον μήνα θα επηρεαστείτε άμεσα από το τσάκρας της Καρδιάς σας το οποίο είναι πιθανόν να σας κάνει συμπονετικούς, ευαίσθητους, και ευφάνταστους.
Επίσης τα κανάλια της ενέργειας της ζωής στην αριστερή και δεξιά πλευρά (αυρικά) του σώματος σας θα ανταποκρίνονται θετικά στο τσάκρας σας, ενώ παράλληλα θα σας δώσει μια σαφή εικόνα για το πώς το αρσενικό και το θηλυκό, (οι πολικότητες δηλαδή) μπορούν να εργαστούν μαζί για το μέλλον σας. Θα απολαμβάνετε τώρα το ότι θα καταφέρετε να είστε πολύ πιο οργανωμένοι και λογικοί.
Όλα αυτά θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε αλλά και να ανταποκριθείτε μέσω των συναισθημάτων και της φαντασίας σας, έτσι ώστε να σας κάνει να απελευθερωθείτε και να γίνετε πιο πρακτικοί.
Ένα άλλο σημείο το οποίο θεωρώ ότι είναι αρκετά σημαντικό για σας, είναι ότι οι άλλοι ή και κάποιος συνεργάτης σας πιθανόν να σας ωθήσει ώστε να δημιουργήσει μια ισορροπία με το να είστε πρακτικοί, λεπτομερείς και εργατικοί.

============================================================================================================================

20 Ιούλ 2016 (20 Ιούλ 2016 έως 21 Ιουλίου, 2016)
 
Ο Ερμής κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό. Αυτό το διάστημα θα θέλετε να κάνετε ένα διάλειμμα, από την συνηθισμένη ρουτίνα και τις μεθόδους σας. Θα έχετε έντονα την διάθεση για να πειραματιστείτε και να μάθετε κάτι καινούργιο.
Οι εκκεντρικές ή πρωτότυπες ιδέες θα σας ενθουσιάζουν και θα επιδιώξετε, να βρεθείτε με ανθρώπους οι οποίοι μπορεί να σας προσφέρουν, ένα διαφορετικό τρόπο θεώρησης των πραγμάτων.
Τέλος τόσο η οποιαδήποτε ανακάλυψη, η οποιαδήποτε εφευρετικότητα, αλλά και ο αυθορμητισμός, θα είναι τα σημαντικά θέματα αυτής της περιόδου.
 
18 του Ιούλη 2016 (17 του Ιούλη του 2016 στο 19 του Ιουλίου, 2016)
 
Η Αφροδίτη κάνει τρίγωνο με τον Χείρωνα. Η αυτοπεποίθηση, η φυσική ενέργεια, και το θάρρος θα είναι σε πολύ ψηλό επίπεδο τώρα.
Έτσι είναι μια καλή στιγμή για να αναλάβετε οποιοδήποτε έργο ή πρόκληση, ειδικά αν περιλαμβάνει τον ανταγωνισμό ή την επιβολή του εαυτού σας στους άλλους.
Επίσης θα είστε διατεθειμένοι να αναλάβετε τον οποιοδήποτε ηγετικό ρόλο σε αυτή τη στιγμή.
 
22 Ιουλίου 2016 (16 Ιουλίου, 2016 με 28 Ιουλίου, 2016)
 
Ο Δίας κάνει τετράγωνο με την Σελήνη. Αυτό το διάστημα θα θέλετε να έχετε ακόμα περισσότερο χρόνο ώστε να απολαύσετε την συντροφιά των φίλων και της οικογένειας σας.
Επίσης είναι πολύ πιθανόν αυτό το διάστημα να υπάρξει μια οικογενειακή συγκέντρωση.
Η διάθεση σας θα είναι χαρούμενη, θα είστε εξωστρεφείς, αλλά και ζεστοί, έχοντας έντονα την διάθεση να μοιραστείτε τα συναισθήματα και τα συμφέροντα σας με τους άλλους.
Είναι η χρονική στιγμή που μπορεί να σπάσετε το φράγμα της επικοινωνίας.
 
22 Ιουλίου 2016 (21 Ιουλίου του 2016 στο 23 του Ιουλίου 2016)
 
Ο Ήλιος κάνει εξάγωνο με τον Αστεροειδή Ήρα. Αυτό το διάστημα θα υπάρχει μία συνεχή ροή επικοινωνίας ανάμεσα σε εσάς και τους ανθρώπους του άμεσου περιβάλλον σας.
Μπορείτε να συμμετάσχετε σε μια ενδιαφέρουσα και κατατοπιστική συζήτηση ή να σπαταλάτε τον χρόνο σας, σε ασήμαντες φλυαρίες και κουτσομπολιά.
Επίσης η ψυχική περιέργεια που θα έχετε ή η ανησυχία μπορεί να σας ωθήσει να κάνετε ένα σύντομο ταξίδι.
 
23 Ιουλίου, 2016 (23 Ιουλίου του 2016 έως τις 24 Ιουλίου, 2016)
 
Ο Ερμής κάνει τετράγωνο με τον Τρανσνεπτούνιαν Υάδες. Αυτό το διάστημα θα έχετε την τάση της κοινωνικής απόσυρσης, ακόμα και όταν βρίσκεστε με άλλους εσείς θα νοιώθετε έντονη μοναξιά.
Το αίσθημα της λύπης και της απογοήτευσης στην προσωπική σας ζωή θα είναι ιδιαίτερα έντονο τώρα.
Επίσης οι όποιες ανεπάρκειες και αδυναμίες έχουν κάποιοι φίλοι σας ή εραστές σας, θα σας είναι ιδιαίτερα ενοχλητικές, νιώθοντας ότι έχετε σχεδόν εξαντλήσει την υπομονή σας για την αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων.
Είναι μια χρονική στιγμή κατά την διάρκεια της οποίας μπορείτε να εξετάσετε αντικειμενικά, πώς είναι οι σχέσεις σας τώρα, αλλά και που σας οδηγεί τελικά.
Αν και δεν είναι μια ευχάριστη στιγμή τώρα, μπορεί να είναι μια γόνιμη περίοδο κατά την διάρκεια της οποίας, μπορεί να μάθετε περισσότερα για ότι αφορά την αγάπη αυτή που έχει πραγματικά αξία.
 
 
 
 
 
 
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΜΕΣΩ | ΤΣΑΚΡΑΣ | ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ | ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ | ΠΑΤΑ ΕΔΩ | ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΚΡΟΑΤΩΝ | Γενικός χάρτης του δικτυακού τόπου
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού